Consola TurboGrafx victimă a pandemiei

Întârzieri pentru împătimiţii de jocuri

TurboGrafx-16 este o consolă de jocuri video care a fost lansată pentru prima dată în 1987. Ai auzit vreodată de TurboGrafx-16? Probabil că nu, și asta din cauza că niciodată nu a cucerit cu adevărat piaţa pentru a deveni un fenomen global. A fost un mare succes în Japonia și a rivalizat cu SNES. Cu toate acestea, Konami a avut planuri de a face o versiune mini a consolei, similar cu ceea ce Nintendo şi PlayStation au făcut cu unele dintre consolele lor clasice, dar compania a întârziat cu modificările finale şi lansarea TurboGrafx-16 Mini din cauza epidemiei coronavirus.

TurboGrafx-16 Mini a fost inițial programată pentru lansare pe 19 martie 2020 exclusiv pe Amazon cu 57 de jocuri în ediția sa internațională. Konami intenționează să livreze consola cât mai curând posibil, cu toate acestea nu a putut oferi un interval de timp și a declarat că mai multe informații vor fi furnizate la o dată ulterioară.

Din câte știm, Xbox Series X și PlayStation 5 sunt încă pe drumul cel bun pentru o lansare de vacanță în 2020, dar nu putem ştii cu adevărat cum va evolua situaţia şi cu acestea.

Cine are o consolă TurboGrafx? Ce jocuri aveti pentru aceasta? Vă aşteptăm în secţiunea pentru comentarii!

Sursa: AndroidCentral

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.