Huawei Mate XS – un coşmar pentru reparare

Cu cât e mai flexibil cu atat e mai greu de reparat

Echipa iFixit a finalizat o dezmembrare completă a smart-phone-tablet-ului Huawei Mate Xs. Dispozitivul pliabil de a doua generație, cu afișaj pliabil spre exterior, fără îndoială că s-a dovedit foarte greu de separat în componente individuale. iFixit spune că bateriile (bateria este împărțită în două) sunt cea mai dificilă parte, deoarece sunt lipite și greu de îndepărtat. Concluzia generala a echipei ce se ocupă cu astfel de reparaţii dificile la zeci de modele de pe piaţă este ca telefonul în sine este foarte complicat și este greu de reparat.

Pe de altă parte, ansamblul de afișare este o mare îmbunătățire față de originalul Mate X și arată mai durabil pe termen lung. Noul design oferă o protecție mai bună împotriva prafului, iar specialiștii în dezasamblare îl evaluează ca având o soluţie mult mai solidă şi de încredere decât soluția pentru Samsung Fold.

Scorul de reparare este de doar 2 puncte din 10, ceea ce este mai bun decât modelul pliabil Motorola Razr 2019. Orice s-ar întâmpla tot trebuie să duceți telefonul la un centru specializat de service dacă s-a deteriorat mai mult sau mai puţin accidental.

Componentele interne pot fi admirate în videoclipul de mai jos. Vizionare placută!

 

Sursa: GSMArena

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.