Samsung Galaxy Xcover Pro

Dedicat celor activi si business

Samsung Galaxy Xcover Pro este disponibil în SUA de scurtă vreme pentru suma de 500 $. În timp ce ați putea fi tentați să achiziţionaţi acest dispozitiv robust, publicul principal sunt companiile și angajații acestora, deoarece acesta este dotat cu mai multe caracteristici orientate spre cei ce desfaşoară afaceri.

Pentru moment, telefonul este lansat în rețeaua Verizon cu suport pentru serviciul Push To Talk Plus disponibil în cadrul acesteia. Ulterior, aplicaţia Microsoft Teams va fi actualizată pentru a beneficia de funcția de Walkie Talkie. O altă actualizare mai târziu în acest an va permite activarea celui de-al doilea slot SIM de pe telefon.

Microsoft Teams acceptă deja o serie de funcţionalităţi şi opţiuni, care ajută managerii să organizeze echipe. Telefonul are pini de tip pogo pentru încărcare, astfel încât să îl puteți pune pe un doc la sfârșitul turei pentru a fi gata pentru următoarea schimbare (datorită încărcării rapide 18W). Software-ul ofera suport nativ pentru a putea fi împărtășit de doi angajați. Și dacă utilizarea grea epuizează bateria 4,050mAh înainte de sfârșitul zilei, poate fi ușor schimbată cu o rezervă deoarece capacul de pe spate si bateria sunt complet detaşabile. Un lucru din ce în ce mai rar la telefoanele din ziua de azi.

Telefonul are un scaner de coduri de bare încorporat ce foloseste camera de bază și este compatibil cu mai multe accesorii de scanare pe bază de laser care pot transforma acest smartphone într-un sistem mobil de vânzare. Există, de asemenea, NFC cu caracteristici îmbunătățite de securitate și fiabilitate, inclusiv EMV Level 1 (iniţialele Europay, Mastercard și Visa).

Galaxy Xcover Pro poate ieși pe teren alături de oricine, deoarece este asigurată rezistenţa pentru căderi de la înălțimi de 1.5m (certificat MIL-STD-810) și poate supraviețui şi la 1.5m sub apă timp de 30 de minute (certificare IP68). Ecranul măsoară 6.3 ” cu rezoluţie de 1080p + AMOLED cu suport pentru folosirea mănuşilor și poate chiar detecta atingeri de la degetele ude. Există, de asemenea, două taste programabile, care pot fi acționate pentru comenzi rapide pentru cele mai frecvent utilizate funcții.

Acesta este într-adevăr un dispozitiv pentru companii, care au nevoie de suport extins pentru produsele de care depind. Samsung se angajează să păstreze Xcover Pro disponibil timp de cel puțin doi ani și să lanseze actualizări de securitate pentru acesta timp de trei ani.

 

Sursa: GSMArena

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.