S-a lansat LG Wing cu un design pivotant si 2 ecrane

Multitasking cu un ecran sau două? Pivotare instantă!

LG a considerat că design-ul actual al smartphone-ului a stagnat și nu ar strica o reîmprospătare cu un design pivotant. Am mai văzut telefoane cu două ecrane, iar  pivotarea sub ecran a fost și aceasta realizată la începutul anilor 2000 pe mai multe telefoane, dar LG a reconsiderat cele 2 opțiuni și le-a combinat într-un singur design unitar. Totodată, LG oferă exemplu și mulțimea de posibilități la care este util acest ecran secundar inclus în noul model LG Wing. Pe lânga smartphone, LG a mai dezvaluit că va fi partener cu o serie de companii, printre care Qualcomm, motorul de cautare Naver si platformele de streaming Tubi si Ficto, pentru a profita cât mai mult de noul său design.

LG Wing vine cu un ecran principal curbat P-OLED de 6,8 inchi cu rezoluție FHD+ și un raport de 20,5:9. Camera selfie este o solutie pop-up de 32MP ascunsă în partea de sus a telefonului. Ecranul secundar este un G-OLED de 3,9 inchi cu rezoluție FHD+ și un raport de 1,15:1. După cum vă puteți imagina nu există nicio certificare de tip IP pentru protecție contra apei din cauza mecanismului de rotire.

Marele avantaj pentru Wing este că îl puteți folosi ca un telefon normal, dar odată ce ecranul principal este rotit orizontal veți obține o formă cu totul nouă pentru telefon. Această noua formă implică mai multe scenarii de utilizare, iar aplicațiile pot profita la maxim de punerea in paralel prin această noua poziționare a ecranelor. Datorită celui de-al doilea ecran, nu e nevoie să întrerupeți activitatea principală atunci când primiți notificări sau vreun apel. De asemenea, puteți edita videoclipuri direct după ce le-ați filmat pe ecranul secundar sau puteți utiliza navigarea GPS în timp ce gestionați notificările primite pe ecranul mai mic.

Designul pivotant este dotat cu un mecanism de blocare dual și un amortizor hidraulic care absoarbe șocul. LG susține că Wing ar trebui să reziste la cel puțin 200.000 de pivotări. LG a reușit, de asemenea, să obțină dimensiuni aproapiate de un smartphone normal cu 169.5 x 74.5 x 10.9 mm și o greutate de 260 de grame.

Restul specificațiilor includ o camera principală de 64MP, un obiectiv ultrawide de 12MP special pentru modul pivotat si un alt ultrawide de 13MP. Există un mod de manetă pentru jocuri cu un joystick virtual pe ecranul secundar. Wing utilizează drept procesor Snapdragon 765G, capabil de 5G, cuplat cu 8GB RAM si 128/256GB spatiu de stocare. Bateria vine cu o capacitate de 4.000 mAh și există, de asemenea, suport de încărcare wireless la bord. Prețul nu a fost anunțat încă.

Ce părere aveți despre acest nou model de la LG? Cum ați profita de cele 2 ecrane ale telefonului? Vă așteptăm părerile în secțiunea de comentarii sau pe una din paginile de social media.

Sursa: GSMArena

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.