Huawei confirmă lansarea modelului pliabil Mate X2 pe 22 februarie

Huawei se pregătește de al 3-lea smartphone pliabil

Pe profilul său de Weibo, Huawei a confirmat oficial că va anunța succesorul modelului Mate XS. Huawei Mate X2 va fi anunțat pe 22 februarie, iar acest lucru vine la scurt timp după ce un raport a speculat că lansarea unui smartphone cu design pliabil este iminentă pentru planurile companiei.

Postărul publicat pe Weibo pentru Mate X2, ne arată că direcția de pliere a ecranului s-a inversat și este acuma într-o direcție orientată spre interior față de primele două modele care erau spre exterior.

Rapoartele anterioare indică dimensiunea diagonală a ecranului de 8.01″ cu o rezoluție de 2480 x 2222 pixeli și, deoarece telefonul se va plia spre interior ca Galaxy Z Fold 2, va avea și un afișaj extern de 6.45″. Se pare că va suporta o rată de actualizare de 90Hz pe ambele afișaje, furnizate de Samsung și BOE.

Mate X2 va fi alimentat de chipset-ul pe 5nm Kirin 9000 5G, sistem de operare Android 10 la momentul lansării și va suporta încărcarea pe 66W, iar bateria va avea o capacitate de 4,400 mAh.

Sursa: GSMArena

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.