Samsung confirmă că lucrează la afișaje rulabile și glisabile

Să le împăturim în cât mai multe feluri

Samsung Display a confirmat că lucrează la ecrane rulabile și glisabile, similar cu ceea ce se află pe telefonul LG prezentat într-un video în timpul evenimentului CES 2021. Divizia de ecrane a conglomeratului a avut și alte informații interesante de împărtășit.

Vicepreședintele senior al Samsung Display, Choi Kwon, a vorbit după ce compania și-a publicat raportul financiar și a spus că primele sale afișaje rulabile și glisabile vor ajunge pe piață în acest an. Este o presupunere rezonabilă că divizia mobilă Samsung va fi prima care le va adopta și apoi cea de televizoare, dar acest lucru nu a fost confirmat în mod explicit.

Între timp, ar trebui să observăm că afișajele pliabile ce le-am vazut până acum adoptă noi tehnologii. Știm că compania se concentrează pe funcții precum rata de actualizare variabilă și optimizarea consumului de energie pentru a rămâne competitivi pe piața OLED obișnuită, care oricum este din ce în ce mai aglomerată. Momentan tehnologiile care ar putea echipa viitoarele modele Z Flip 3 și Galaxy Fold 3 nu au fost numite.

Sursa: GSMArena

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.