Evenimentul Apple iPhone 8: unde il vedem şi la ce oră?

După ce timp de câteva luni bune nenumărate zvonuri şi speculaţii şi-au făcut apariţia în mediul online, a venit momentul să vedem ce ne pregăteşte Apple cu adevărat.

Apple Keynote September 2017
Când?20:00 (ora României)
Unde?Apple Events
Disponibil doar folosind Apple TV, Safari pe OS X (10.8.5 şi mai nou), aparate iOS (7.0 şi mai noi) sau Microsoft Edge pe Windows 10

La ce să ne aşteptăm

Vedeta serii va fi cel mai probabil mult-aşteptatul iPhone X, un model nou, high-end, care se zvoneşte a fi primul redesign major al iPhone-ului în mulţi ani cu ocazia împlinirii a 10 ani de la lansarea primului iPhone. Conform speculaţiilor, Apple ar fi renunţat la butonul de home, optând pentru un ecran OLED edge-to-edge, fără margini. Totodată, acesta va implementa o tehnologie nouă de scanare a feţei pentru deblocarea rapidă a telefonului renunţând la senzorul TouchID, precum şi încărcare wireless, o premieră pentru Apple. Se preconizează că noul aparat va costa de la 1000$ în sus.

În plus, se pare că vor fi prezente şi modele actualizate ale iPhone 7 şi 7 Plus care probabil vor purta nomenclatura de iPhone 8 şi 8 Plus şi vor include şi ele probabil încărcare wireless şi un procesor nou (probabil A11) împeună cu mici îmbunătăţiri software.

Pe partea de wearables, se zvoneşte lansarea unui Apple Watch cu LTE, permiţând astfel deconectarea efectivă a acestuia de la conexiunea cu un iPhone. Un nou AppleTV cu suport 4K şi HDR este de asemenea preconizat.

Probabil vom afla şi detalii noi pe partea de software, având în vedere că anul acesta la WWDC Apple a prezentat iOS 11, macOS High Sierra şi watchOS 4.

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.