Scurgeri despre ediţia aniversară ThinkPad 25

Acum 25 de ani luna viitoare, IBM lansa primul laptop din seria legendară ThinkPad cu un design clasic, negru, rezistent care s-a păstrat într-o oarecare măsură până astăzi şi cu TrackPoint-ul roşu în mijlocul tastaturii. Pentru a celebra trecerea unui sfert de secol de atunci, Lenovo, actualul deţinător al brandului şi proprietăţilor ThinkPad va crea un laptop special ThinkPad 25 cu toate elementele de design pe care toţi şi le amintesc de la laptop-urile vechi.

Acesta se pare că va fi bazat pe modelul actual T470 cu un display IPS FullHD de 14-inch, cu tastatura pe design şi layout clasic, cu TrackPoint-ul roşu, butonul albastru ThinkVantage, dar şi sigla veche ThinkPad în multiple culori. Ca şi hardware, vom avea parte de un procesor Core i7, 16GB de RAM, un SSD de 512GB, GPU Nvidia GeForce 940MH şi suport pentru LTE. În ciuda design-ului retro, porturile de conectare sunt dintre cele mai moderne, inclusiv port USB-C (Thunderbolt 3), 3 USB normale, un reader de carduri SD, port HDMI şi Ethernet.

Se pare că laptopul va avea şi cititor de amprente, dar şi un webcam cu suport pentru Windows Hello. Design-ul este foarte similar cu un concept de ThinkPad retro-clasic sugerat de David Hill, VP în design la Lenovo, acum mai bine de doi ani. Se pare că acest concept va vedea lumina zilei în calitate de model aniversar. Anunţul oficial va fi, cel mai probabil, luna viitoare cu ocaza aniversării a 25 de ani de ThinkPad.

Sursa: WinFuture

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.