Randari noi cu Samsung Galaxy Z Flip pe internet

Un concurent direct pentru Motorola RAZR

2020 se dovedește a fi un an pregatit pentru noi si interesante inovații in domeniul smartphone-ului. Mai exact, smartphone-ul pliabil invocă revenirea modelelor cu clapeta, pliabile in mana utilizatorului. În urma anunțului Motorola Razr, Samsung s-a simtit provocat sa ne pregateasca ceva si pe acest segment, mai exact Galaxy Z Flip (anterior aparut in zvonuri ca Galaxy Bloom).

Cei de la LetsGoDigital au produs unele randari cu posibilul model de la Samsung. Acesea se bazeaza pe teasere aparute anterioar și diverse imagini scapate pe internet ca Samsung Z Flip.

Randarile ne dau o idee foarte bună despre cum ar putea arăta noul telefon Samsung. Mecanismul balamalei arată izbitor de asemănător cu cel de pe Galaxy Fold. Pe laterala din dreapta exista portul de alimentare și butoanele de volum în partea superioara. Există si un mic ecran extern lângă principalele camere foto duale cu bliț led.  Ecranul interior este perforat ca sa lase loc camerei selfie încorporată, despre care se zvonește că ar fi un shooter de 10MP. Galaxy Z Flip este vehiculat a fi insotit de un chipset Snapdragon 855 cu incarcare fast-charge pentru a sustine configuratia celor 2 baterii. Una dintre baterii este declarat a avea o capacitate de 900 mAh, iar cealalta are inca o valoare necunoscuta. Ne asteptam ca acest model sa fie dezvalui in viitorul apropiat la conferinta MWC de la Barcelona.

Ce parere aveti? Va reusi sa bata in vanzari nostalgia pentru Motorola RAZR sau acesta va ajunge un block-buster imediat ce va ateriza in magazinele din toata lumea?

Sursa: GSMArena

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.