LG Folder 2

Un telefon cu clapă în stil clasic

Compania coreeană LG ne-a surprins anunțând un nou telefon flip în aceste zile dure, numit LG Folder 2, o actualizare binevenită a primului Folder.

LG Folder 2 este destinat persoanelor cu un buget restrâns și celor care preferă un telefon simplu de utilizat. Folderul 2 beneficiază de un procesor Snapdragon 210 SoC asociat cu 1GB memorie RAM. Are 8GB de stocare la bord și vine cu două afișaje, un ecran primar QVGA 2.8″ și un panou monocrom secundar 0.9″ pentru a afișa notificări pentru texte și apeluri.

Telefonul flip vine cu butoane pentru functii speciale pentru apeluri în stare de urgentă SOS şi un hotkey pentru asistenţă. Primul este situat în partea din spate cu camera primară 2MP și vă permite să apelați rapid un număr preînregistrat apăsându-l de trei ori în decurs de 1,5 secunde. De asemenea, împărtășește locația utilizatorului cu numărul printr-un mesaj text. Hotkey-ul, pe de altă parte, este plasat pe partea din față deasupra butonului de apel și vă permite să convocați serviciul de voce AI (inteligenta artificiala) sau să porniți funcția de înregistrare a apelurilor. Disponibilitatea acestor caracteristici depinde de furnizorii care vor aduce telefonul pe diverse pieţe.

LG Folder 2 cântărește 127 grame și acceptă conectivitate Bluetooth, Wi-Fi și 4G. Există, de asemenea, o caracteristică numită blocare securizată a datelor care ajută la prevenirea taxelor de date neintenționate. Telefonul de tip flip are o baterie de 1.470 mAh și are două opțiuni de culoare, alb simplu și gri platinum.

Folder 2 a primit şi prețul oficial pe piaţa locală de 198,000KRW (160$ / 150€) și va intra în vânzare în Coreea de Sud din 17 aprilie. Încă nu se ştie când se va aventura pe piațele internaţionale.

Sursa: GSMArena

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.