Dispozitiv universal de curăţare a telefoanelor de germeni

Cu un telefon curat sunt riscuri minime de îmbolnăvire

În acest moment, probabil că sunteți bombardati din toate direcţiile cu articole care vă reamintesc că trebuie să vă spălați mâinile. Pentru a evita să vă îmbolnăviți și să răspândiți bacteriile altora, ar trebui să acordați atenție și lucrurilor pe care le dețineți și care au nevoie de dezinfectare. Specialistii din domeniu ne amintesc sa nu uitam că și suprafețele utilizate des, cum ar fi tastaturi, tablete și smartphone-ul propriu, pot fi un teren de reproducere pentru bacteriile care cauzează boli. De fapt, telefonul este printre campionii ce oferă o suprafata ideala germenilor.

În loc să vă ștergeți telefonul cu șervețele dezinfectante acuma puteţi face un pas mai departe utilizând ceva de genul SaniCharge Phone UV Sanitizer. Sanicharge este un dispozitiv conceput pentru a elimina germenii de pe telefoanele noastre. Acesta emite căldura și substanțe chimice alături de lumină UV-C intensă pentru a ucide cu siguranță orice bacterie sau virus care se află în fiecare colț al telefonului. De asemenea, poate curăța orice altceva care se potrivește în interiorul carcasei, inclusiv lucruri cum ar fi căști, bijuterii, chei și ceasuri. Și încă un avantaj, în timp ce telefonul este dezinfectat, acesta încărcă dispozitivul, telefon, smartwatch sau căşti wireless pentru a câştiga timp şi a avea autonomia asigurată.

Acesta mai are un rol interesant! Funcționează şi ca difuzor de arome. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați câteva picături din aromă preferată și va împrospăta dispozitivul.

În mod normal preţul de vânzarea este în jur de 100 $, dar în acesta perioadă puteți obține un dispozitiv Sanitizer pentru doar 37.99 $, cu două variante de culori la alegere, alb sau negru.

Sursa: AndroidCentral

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.