Sony Xperia 1 II în curând disponibil

Un smartphone cu accent pe video

Sony Xperia 1 II a fost anunțat în februarie, cu promisiunea de a ateriza pe rafturile magazinelor în semestrul al 2-lea din acest an. Acum, contul oficial Twitter al Sony Spania ne-a dat un interval de timp mai specific, deoarece a confirmat că Xperia 1 II vine în Europa în cursul acestei luni. Informaţia aceasta este susţinută si de faptul ca Sony a trimis către magazine ieri modelul Sony Xperia 10 II, care a fost anunţat tot în februarie odata cu varful de gamă.

Sony Xperia 1 II este așteptat să vină în culorile negru și violet, cu un preț de vânzare de 1,200 € pentru configurația cu memorie 8 GB RAM şi 256 GB intern. Acesta aduce un panou OLED 6.5-inch 4K cu un raport al ecranului de 21: 9, trei obiective foto-video cu senzori de 12MP pe spate completate de un senzor ToF, dar și o cameră de 8MP pentru selfies. Sub capotă ticăie un procesor Snapdragon 865 și, pentru că vorbim de un flagship din anul 2020, suportul 5G este și el acolo.

Cum vi se pare noul flagship marca Sony? Vă aşteptam parerile în secţiunea de comentarii de mai jos sau pe paginile de Facebook şi Twitter.

Sursa: GSMArena

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.