Alcatel 3078

Destul de smart pentru un telefon de baza

Printre evenimentele puţin răsunătoare din tehnologie din ultima vreme se numară şi noi telefoanele lansate în această pandemie. KaiOS Technologies continuă să se extindă în America Latină odată cu lansarea Alcatel 3078 în Mexic.

Acest telefon inteligent, care acceptă conectivitate Wi-Fi și 3G și costă aproximativ 32 USD (779 Pesos), va permite sutelor de mii de mexicani din țară să facă upgrade de la 2G și să se alăture revoluției digitale. Ţările din America Latină sunt mult în urma Europei cu reţelele de telefonie mobilă.

Drept primul dispozitiv 3G din Mexic ce rulează KaiOS (derivat din FireFox OS), Alcatel 3078 vine cu Asistent Google care permite utilizatorilor să interacționeze cu ușurință cu dispozitivul prin intermediul comenzilor vocale. Telefonul acceptă, de asemenea, aplicații populare și esențiale, cum ar fi Google Maps, WhatsApp, Facebook, YouTube, și oferă acces la peste patru sute de alte aplicații prin KaiStore.

Alcatel 3078 permite conectarea prin Wi-Fi, Bluetooth și GPS. Are un afișaj 2.4 „, 512MB de stocare (extensibil până la 32GB prin MicroSD) și vine cu o baterie destul de puternică de 1,030 mAh care permite multe ore de convorbire.

Produsul acestui parteneriat dintre KaiOS și Alcatel, Alcatel 3078 a fost lansat inițial în Columbia. Succesul acestei prime incursiuni pe piața latino-americană a inspirat această nouă expansiune în regiune. Cu siguranţă or să mai apară şi în alte ţări şi regiuni, poate chiar în estul Europei ne putem aştepta la oferte de acest gen.

KaiOS rulează deja pe anumite modele Alcatel şi de asemenea de la Nokia. Pentru cine l-a încercat, aşteptăm pareri şi opinii în secţiunea de comentarii de mai jos sau pe paginile de Facebook sau Twitter.

Sursa: KaiOS Tech

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.