Iată cum ar putea să arăte primul Xiaomi cu camera selfie sub ecran

Un design full-screen fara camera de selfie

În luna iunie a anului trecut, popularul producător chinez de smartphone-uri Xiaomi a prezentat un prototip Mi 9 cu o cameră selfie încorporată sub afișaj. În timp ce ne gândim că Xiaomi nu este pregatit să lanseze primul său telefon cu o cameră selfie sub ecran în curând, un nou brevet descoperit de site-ul olandez de tehnologie LetsGoDigital a dezvăluit două modele pe care compania le-ar putea avea în lucru.

După cum se poate vedea în imaginea de mai sus, cele două modele sunt aproape identice, singura diferență fiind locația camerei selfie în afișaj. Schițele de design dezvăluie un telefon cu afișaj plat, în loc de ecranele curbate văzute în telefoanele din seria Xiaomi Mi 10. Așa cum este descris în depunerea brevetului, zona ecranului de deasupra camerei selfie devine transparentă atunci când este în uz. Când nu este activată, zona este afișată în mod normal, ca și celelalte părți ale ecranului.

Deși este foarte posibil ca primul telefon Xiaomi cu o cameră sub afișaj să aibă un design foarte asemănător cu schița de mai sus, acest lucru nu este garantat. Chiar dacă Xiaomi lucrează de mult timp la camera de sub afișaj, vicepreședintele companiei a declarat în luna martie a acestui an că ar putea dura mult timp până când primul telefon cu acestă tehnologie să devină disponibil. Datorită densității mari de pixeli a afișajelor pe telefoanele moderne, camerele de sub afișaj nu primesc suficientă lumină pentru a oferi o calitate acceptabilă a imaginii.

Sursa: AndroidCentral

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.