Samsung W2018 cu clapă este acum oficial

Purity of form.

Seria telefoanelor cu clapă Samsung pentru piaţa chineză continuă şi anul acesta cu cel mai nou model W2018. Evenimentul de lansare a avut loc în Xiamen, China şi a marcat aniversarea a 10 ani de seria W şi 25 de ani ai Samsung pe piaţa chineză.

Ca şi modelul de anul trecut, şi acesta are două ecrane AMOLED FullHD de 4.2″. Înăuntru ticăie un procesor Snapdragon 835 cuplat cu 6GB RAM şi 64 sau 256GB de stocare. W2018 este primul telefon din serie cu Bixby, cu această ocazie Samsung anunţând şi suportul pentru limba chineză în asistentul lor virtual.

Camera principală are un senzor de 12MP cu pixeli mari de 1.4μm şi probabil cea mai luminoasă diafragmă de pe un smartphone cu f/1.5. Bineînţeles, stabilizarea optică este şi ea prezentă, la fel şi filmarea 4K@30fps. Camera frontală are 5MP cu f/1.9. Lângă cameră avem senzorul pentru amprentă în aceeaşi poziţie incomodă ca pe toate modelele de top Samsung de anul acesta.

Samsung W2018 are o baterie de 2.300 mAh şi conector USB-C. Două sloturi de SIM sunt prezente, dintre care unul hibrid. Fiind un telefon pentru piaţa chineză, acesta rulează Android 7.1.1 Nougat fără serviciile Google. Telefonul este disponibil pe negru cu ediţii limitate cu accente aurii şi argintii. Preţul pentru varianta de bază este de 2000€ la JD şi TMall menţinând astfel statutul premium al seriei.

Sursa: GSMArena

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.