MWC 2020 anulat din cauza coronavirus

Inca o victima a coronavirusului

O veste trista:  Mobile World Congress nu se va tine anul acesta. MWC 2020 trebuia sa aibe loc intre 24 si 27 februarie in binecunoscuta Barcelona, Spania. Organizatorii au decis anularea intregului eveniment din cauza temerilor cu privire la posibila răspândire a coronavirusului.

In ultimele 2 saptamani au tot fost companii care au anuntat lipsa din cadrul evenimetului pe fondul problemelor create de inchiderea temporara a diverselor fabrici sau activitati din China, dar este totuși o mișcare fără precedent în istoria tehnologiei mobile ca cel mai mare eveniment anual de acest gen sa fie anulat.

Asociația GSM (GSMA), care organizează MWC, a emis o grămadă de comunicate de presă liniștitoare, dar intr-un final consiliul a hotarat anularea evenimentului vazand ca tot mai multi participanti importanti precum LG, Sony, Oppo, Xiaomi, Motorola si multi altii, au anulat participarea la eveniment. Astfel ratam numeroasele lansari de noi dispozitive mobile, pe care nu stim cand si cum le vom revedea pana cand problemele din China nu vor inceta.

GSMA spune că așteaptă cu nerăbdare să găzduiască MWC 2021 în Barcelona. Orașul spaniol a fost casa târgului anual din 2006.

Sursa: GSMArena

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.